Bug 7714

Theme is not working in Exe 11 January, 2022

Vedant Patel
25 December, 2021
Product: PowerBuilder Category: Controls & UI
Version: 2019 R2 Build: 2353
Classification: Issue Publishing: Public
Priority: P3
Status: Closed Reason: RESOLVED
Ken Guo @Appeon 11 January, 2022
#6
Hi Vedant,

OK. We will close this ticket! 
If you have any further question, please open a new ticket.

Regards,
Ken
Vedant Patel 11 January, 2022
#5
Hello Ken,

Yes, Please close this ticket.

Thanks,
Ken Guo @Appeon 10 January, 2022
#4
Hi Vedant,

Thanks for your feedback. 
Can we close this ticket?

Regards,
Ken
Vedant Patel 10 January, 2022
#3
Hello Ken,

It is working fine. 

Thanks for your help on this one.

Regards,
Ken Guo @Appeon 27 December, 2021
#2
Hi Vedant,

If you want the exe to use theme as well, you have to have a “Theme190” folder in the same directory as the exe, then copy the “Flat Design Silver” folder to the “Theme190” directory. Please refer to the link below for details:
https://docs.appeon.com/pb2019r2/pbug/Specifying_application_properties.html#Applying_a_theme

BTW, if you upgrade PB 2019 R2 to PB 2019 R3 in the future, you will need to rename the “Theme190” folder to “Theme”.


Regards,
Ken
Vedant Patel 25 December, 2021
#1
Theme not working.7z (57KB)

Attached example of code and exe.
Vedant Patel 25 December, 2021
*Phenomenon: I have made an application and applied a theme on it and it is not working as expected. It is not loading theme changes at all. 


*Reproduce Steps:


Remarks: I have made changes only in the application object and changed the path for the directory and selected that folder.
OS:
Windows 10
Platform:
64-bit
Database Type:
SAP SQL Anywhere
Database Version:
17.0