Bug 6728

System error on disconnect from source control 11 June, 2021

Peoter Veiberman
07 June, 2021
Product: PowerBuilder Category: Third Party Software
Version: 2019 R2 Build: 2353
Classification: Issue Publishing: Public
Priority: P4
Status: Closed Reason: CANNOT REPRODUCE
Ken Guo @Appeon 11 June, 2021
#9
Hi Peoter,

OK. I’ll close this ticket for now and if later you have any questions, we can reopen it.

And if any other users report similar issues, we will co-relate them.

Regards,
Ken
Peoter Veiberman 11 June, 2021
#8
Hello. I understood your point - you want to debug it, but I can't expose company's machine.
Moreover, I CAN'T reproduce this error on each disconnection from source control! I can't catch the consistency. The disconnection is applying ultimately,- so YOU CAN SET THIS TICKET TO "ON HOLD" until someone else will create the ticket for the same with giving you the possibility to debug.
Thank you for cooperation!

Peoter Veiberman
Ken Guo @Appeon 11 June, 2021
#7
Hi Peoter,

Since we haven’t been able to reproduce this issue locally, could you provide us a virtual machine that can reproduce this issue for analysis?

Also, could you tell us which PB version you used previously worked normally?

Regards,
Ken
Chris Pollach @Appeon 10 June, 2021
#6
Hi Peoter;

  Thank you for trying that aspect. Sorry that your still having this problem with your SCM & PB IDE.

  I will now transfer this ticket over to the main Support / Engineering team to see if they can add some insight into your SCM crashing issue.


Regards ... Chris
Peoter Veiberman 10 June, 2021
#5
I've set it manually, but still got the same error when disconnecting from source control
Chris Pollach @Appeon 09 June, 2021
#4
Hi Peoter;

  Yes, the default installation now assumes that you would be using GIT or SVN vs the older SCCAPI based SCM software, so it does not set this PB.ini parameter. You would have to manually add it.

Regards ... Chris
Peoter Veiberman 07 June, 2021
#3
No, I don't have such section in PB.INI. PB.INI was generated automatically when PB was installation. This file wasn't changed manually.
Chris Pollach @Appeon 07 June, 2021
#2
Hi Peoter;

  Do you have the following entry in your PB IDE's PB.ini file, as follows:

[JavaVM]
CreateJavaVM=0

Regards ... Chris
Peoter Veiberman 07 June, 2021
#1
Perforce_disconnection.PNG (4KB)

*Phenomenon:
System error when DISconnecting  from source control system (Perforce SCM)

*Reproduce Steps:
Connect to Perforce SCM.
Close Power Builder.
Open Power Builder again->Workspace Properties->Source Control. Select (None).
Press OK - got error (attached)

Remarks:
OS:
Windows Server 2019
Platform:
64-bit
Database Type:
Database Version: